In het voorjaar van 2016 ben jij in het bestuur gekozen. Tot jouw takenpakket behoorde het wedstrijdsecretariaat die Nicole tot nu toe altijd hebt verzorgt.

Het meeste werk werd altijd achter de schermen gedaan omdat veel wedstrijden vaak samen vielen met de meerdaagse samengestelde wedstrijden van je dochter. Maar ook achter de schermen moet voor wedstrijden enorm veel werk verzet worden. Vanwege drukke werkzaam heden besloot je om in 2019 niet nog voor 3 jaar je bestuursfunctie te verlengen maar in het bestuur ter ondersteuning te blijven tot er opvolging gevonden was.

In het begin van de corona gaf je aan dat je vanwege drukke werkzaamheden en gezien de voltalligheid van het bestuur je alleen nog ondersteuning van het wedstrijdsecretariaat bleef doen.

Inmiddels heb je weer een mooi paard Incredible en hopen wij je ook weer als rijdend lid groeten.

Het bestuur dankt je dan ook hartelijk voor je inzet en het is fijn om te weten dat je het wedstrijdsecretariaat nog wil blijven ondersteunen.

Als dank voor jou ook een bos bloemen en een attentie.

Advertentie & Sponsor

Voorwaarts denken, voorwaarts doen en voorwaarts gaan! Daar willen wij als IJsselruiters voor gaan en welk bedrijf wil dat niet! Wij bieden diverse mogelijkheden voor sponsoren op onze accomodatie, website en onze wedstrijden.

Rabobank

Noord- en Oost-Achterhoek

Jan Wensink

paardenvoeders en stalstrooisels

Stal de Wilderij

trainings- en africhtingsstal

de Vroolijke Frans

authentiek horecabedrijf

Sponsoren gezocht

Sponsoren gezocht

5% korting bij Agradi

Meest gelezen

Contact en adres

Manege IJsselruiters
Eerbeekseweg 1a
6971 LB Brummen

Tel : 0575-564655
E-mail: 

KvK: 40102694
BTW: - - - - - - - - -